194800
 

Arne Lanckriet - Osteopaat

IMG_0445.jpg

Even voorstellen

Toen ik kind was werd er bij ons thuis veel gesproken over het menselijk lichaam. Mijn ouders hebben beiden beroepen in de medische hulpverlening waardoor dit onderwerp vaak ter sprake kwam. Hierdoor werd mijn interesse in alles wat met het menselijk lichaam te maken had opgewekt.

Toen ik opzoek ging naar wat ik na mijn middelbare studies wou studeren, kwam ik bij osteopathie terecht. Ik koos er voor om dit te gaan studeren aan het International Academy of Osteopathy te Gent en vanaf de eerste lesdag was ik gebeten. Doorheen de vijfjarige opleiding groeide mijn fascinatie met het lichaam nog meer. Mijn visie over de manier waarop ik mensen wou helpen klikte perfect met de visie van de osteopathie. De focus op het geheel, de verbinding tussen de verschillende systemen in het lichaam en het feit dat gezondheid het resultaat is van het correct functioneren van het fysieke, het mentale en het biochemische.

Ik geloof sterk in de kracht van de osteopathie om een veilige, niet-intrusieve en volledige behandeling te voorzien voor elke patiënt zodat klachten niet alleen kunnen verholpen worden maar ook kunnen vermeden worden.

 

 

 

 

Opleiding

2015-2020                           Master of science in Osteopathy

                                                        Bucks University

                                                 Diploma in Osteopathie (D.O.) 

                                                              The International Academy of Osteopathy

Vakdomein 

Algemene Osteopathie 

Contactgegevens binnen de praktijk: 

arne@osteoyou.com